Warning: get_current_user() has been disabled for security reasons in /home/karfilma/public_html/wp-content/plugins/rating-widget/freemius/includes/class-fs-logger.php on line 89
15. Uluslararası Kar Film Festivali Başvuruları Başladı - Uluslararası Kar Film Festivali

15. Uluslararası Kar Film Festivali Başvuruları Başladı

Bu yıl 15. kez düzenlenecek olan festivalin kapsamını seminer, atölye çalışmaları, film gösterimleri, film yarışması, oyuncu ve yönetmen söyleşileri, farklı İletişim Fakültelerinden gelen akademisyenlerin yer alacağı oturum, Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun olan sektörde tecrübe sahibi isimlerin katılımlarının olacağı oturum, kokteyl, ödül töreni ve gala gecesi biçiminde özetlemek mümkündür.

Başvuru Koşulları:

• Yarışmaya katılacak eserler HD, 2K, 4K veya XDCAM formatlarından herhangi biri ile çekilebilir ancak festivale katılım (kayıt) formatı HD Mpeg2 formatında olmalıdır. (HD MPEG, 4:2:2, 30MB/S)
  • Yarışmaya katılacak eserler 2 kopya halinde gönderilmelidir.
  • Bozuk kayıt yapılmış filmler, değerlendirmeye alınmadan yarışma dışı bırakılır.
  • Yarışmaya katılacak eser bir zarfın içerisinde üzerine üniversite adı, yönetmen adı ve eserin adı yazılarak gönderilmelidir.
  • Filmin, özgün senaryo ve özgün müzik eserlerinden doğan telif hakları ile ilgili izinlerin alındığına ilişkin belgeler katılım formu ile birlikte gönderilmelidir.
  • Katılımcılar Ön Lisans, Lisans veya Lisansüstü öğrenci statüsünde olmalıdırlar.
  • Katılımcılar başka film festivallerine gönderdikleri filmler ile yarışmaya katılabilirler ancak daha önce Kar Film Festivali’ne katılmış filmlerle katılamazlar.
  • Yarışmaya katılacak olan eser tek yönetmen/afiş tasarımcısı adıyla gönderilmelidir.
  • Katılımcılar Kurmaca, belgesel, deneysel, kamu spotu ve animasyon kategorilerinden her birine birden fazla eser gönderebilirler.
  • Katılımcılar farklı veya aynı kategoride her bir başvuru için ayrı bir form doldurmalıdır. Ancak başvuru evrakını tek bir kargo veya posta zarfı/paketi içinde gönderebilirler.
  • Katılımcılar, başvuru formunun çıktısını imzalayarak çalışmalarını (DVD veya flash bellek içerisinde) kargo veya posta ile 8 Mart 2019 tarihine kadar gönderebilirler.
  • Adres: Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığı, Merkez Kampus 25240 – Erzurum / Türkiye

Başvuru Formu için TIKLAYINIZ